MILJØKASSER

NEMT

Miljøkasserne bliver leveret lige til døren. Dig og din familie skal blot gå i gang med at benytte de bæredygtige produkter.

Billigt

Miljøkasserne giver muligheden for at spare penge i en hektisk hverdag.

Bæredygtigt

Uden besvær kan en travl hverdag forvandles til en plastikfri hverdag.

FOR ALLE

Miljøkasserne er for alle. Store som små. Unge og gamle. Jyder og københavnere.

Bestil din miljøkasse i dag

Køb abonnement til din månedlige miljøkasse her. Lad det være begyndelsen på rejsen mod en mere bæredygtig hverdag, som vi alle stræber efter.

KØB NU

Miljøkasser fra Miljøhverdag

Med miljøkasser fra Miljøhverdag får hver enkelt dansk familie mulighed for at gøre noget for miljøet i hverdagen. Miljøhverdag er en dansk virksomhed som hjælper danske husstande og familier med at føre ideer og drømme om en grøn og bæredygtig livsstil ud i livet. 

Ved at tilkøbe den månedlige ordning med miljøkasserne, bliver du dermed en del af dem, som tager klimakrisen alvorligt og handler. Miljøkasserne fra Miljøhverdag tilbyder supplementsprodukter til de traditionelle plastikprodukter, som uheldigvis stadig dominerer i mange danske husstande. Miljøkassen bliver leveret til din dør én gang månedligt. Herefter er det eneste I som familie skal gøre, at byde de nyankomne bæredygtige produkter velkommen i jeres hjem. Vi hos Miljøhverdag sørger for, at kvaliteten af produkterne altid er tårnhøj, så du altid kan regne med at tage skridt i den rigtige retning for bæredygtigheden.

Kort sagt er miljøkasserne fra Miljøhverdag den nemme og problemfrie vej mod en plastikfri og grønnere hverdag. 

Aldrig har bæredygtighed været nemmere.