OM OS

Ring

Henrik Tønning og Mathias Pinnerup

24 63 10 36

Kontakt

Henrik Tønning og Mathias Pinnerup

kontakt@miljoehverdag.dk

Bag Miljøhverdag

Bag Miljøhverdag står Henrik Tønning og Mathias Pinnerup på henholdsvis 18 og 20 år. Vi har kendt hinanden siden gymnasiet, hvor vi sammen stiftede Miljøhverdag.

I arbejdet med Miljøhverdag har vi blandt andet samarbejdet med Viborgegnens Erhvervsråd og Møllerne fra Bjerringbro. Det har givet os endnu mere blod på tanden til at kunne levere bæredygtige og grønne løsninger til så mange som muligt. 

Miljøhverdag er nemlig til for at gøre din hverdag grønnere og mere bæredygtig.Vi stiftede Miljøhverdag med et brændende ønske om at gøre bæredygtighed nemmere i en travl hverdag. I miljøkasserne kombinerer vi lethed for kunden og bæredygtighed, så du kan gøre mest muligt rigtigt i en hektisk dagligdag. Samtidig har vi fokus på at gøre bæredygtigheden overskuelig og let for alle. Vi benytter primært produkter fra danske leverandører, så vi dermed kan sikre en høj kvalitet i alle dele af produkternes levetid. For os er bæredygtighed nemlig ikke blot noget vi taler om og brander os på. Den grønne tråd skal gå tydeligt gennem hele processen omkring Miljøhverdag for at det kan give mening for os. På den måde kan vi levere et produkt som både vi som jer kan være glade for.
Bæredygtighed skal nemlig gøres ordentligt og være tilgængeligt for alle. På den måde kan vi opnå de bedste og grønneste resultater.

Bæredygtighed skal være for alle, så kan vi opnå mest.