Miljøhverdag

- Erhverv -

Se mere til vores forskellige

Erhvervsløsninger

Læs mere om de modeller som vi allerede med stor succes tilbyder til andre virksomheder. Hos Miljøhverdag hjælper vi din virksomhed med at sætte fokus på bæredygtighed i hverdagen.

 • 01

  Giv en gave som giver mening til dine medarbejdere
 • 02

  Bliv samarbejdspartner i Miljøhverdag Erhverv
 • 03

  Få unikke rabatter og tilbud som ekstra personalegode
Vi leverer gaver til dine medarbejdere og kollegaer

Ønsker du at dine medarbejdere og kollegaer får en bæredygtig gave som de kan benytte i hverdagen?

Vi kan levere til store og små virksomheder og være med til at sikre unikke bæredygtige gaver til dine medarbejdere. 

Gavekassen fra Miljøhverdag er oplagt gave til medarbejdere og kollegaer som går op i bæredygtighed eller trænger til at få et skub i den rigtige retning.

Vi sammensætter altid gavekassen i samarbejde med jer, så vi er sikre på at gavekassen kun indeholder de produkter som I ønsker.

Derudover er det også muligt at få private-label indpakning og indhold i gavekassen med jeres firmanavn på, prikken og i'et på den naturlige julegave, firmagave eller personalegave i jeres virksomhed

Vi vil gerne være din bæredygtige samarbejdspartner

Som samarbejdspartner hos Miljøhverdag, skaber vi sammen en lækker gavekasse til jeres kunder. Det kunne eksempelvis være beboere i en boligforening eller huskøbere hos en ejendomsmægler. Vi har god erfaring i at give gaver i form af gavekasser med bæredygtige produkter til flere virksomheders kunder.


Med en gavekasse fra Miljøhverdag signalerer du en stærk bæredygtig strategi, som går ud over jeres
egen virksomheds næse. For flere og flere kunder er det et must i en bæredygtig verden. 

Det er muligt at opbygge et stærkt koncept i samarbejde med os, hvor vi deles om at skabe en god historie og værdi for jer og jeres kunder.

Vi hjælper dig med at forkæle dine medarbejdere

Giv dine medarbejdere mulighed for at åbne eksklusive rabatter og kampagner fra Miljøhverdag og vores grønne samarbejdspartnere. Hjælp dine medarbejdere mod en bæredygtig hverdag.


Mange virksomheder oplever, at de ansatte stiller større og større krav til bæredygtighed og klimaet. En oplagt måde at gå bæredygtigheden i møde, er med samarbejdet med Miljøhverdag.


Vi tilbyder flere og flere virksomheder en samarbejdsordning med personalegoder, hvor ansatte og medarbejdere får en fast rabat på deres Miljøkasse samt får adgang til kampagner og rabatter fra vores samarbejdspartnere.

Vi tilbyder samtidig gratis levering til arbejdspladsen, som en del af vores samarbejde

Har du flere spørgsmål?

Find dit svar

 • Vi er en mindre virksomhed, har vi stadig mulighed for Miljøhverdag Erhverv?

Det korte svar er: JA! Vi har mange forskellige slags erhvervskunder, både store og små. Vores hovedfokus er nemlig at finde en løsning som kan give mening for alle parter. Derfor skal vi også nok finde en mulighed som passer perfekt til jer.

 • Hvordan finder vi den rigtige løsning til os?

Vi sidder altid klar til at hjælpe jer med at sammensætte den perfekte løsning til jer.

Ring til os på +45 25 56 45 56 eller kontakt os direkte i livechatten, så er jeg sikker på vi nok skal finde en bæredygtig løsning for os alle sammen.

 • Hvor kan jeg høre erfaringer fra tidligere kunder?

Ønsker du at kontakte eller høre fra nogle af vores nuværende og tidligere erhverskunder, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi vil hellere end gerne sende dig videre til dem for at høre mere, vi samler nemlig kun på glade kunder ;)

Vi arbejder også at lave en trustpilot udelukkende for erhvervskunder, som I dermed kan støtte jer op af.

 • Jeg er stadig lidt i tvivl, hvad gør jeg herfra?

Så synes vi du skal ringe. Her kan vi tage en snak om mulighederne og afsøge om der kan komme noget ud af et samarbejde for begge parter. 

Ring på +45 25 56 45 56 og så kan vi snakke nærmere om de forskellige kreative muligheder som vi altid kan finde frem.