Fordele ved fast levering

Fast levering

Du har mulighed for at modtage alle produkter med fast levering. Dette betyder altså, at du kan modtage de produkter, som du ved, at du bruger, fast. På den måde kan du spare ressourcer og tid. Du har mulighed for at få leveret dine produkter hver, hver anden eller hver tredje måned.

Det giver eksempelvis ikke mening at modtage en tandbørste hver måned og det er netop derfor, at vi både giver mulighed for, at du fx. kan vælge nogle produkter til levering hver måned og andre til levering hver tredje måned. Der er også de produkter, som slet ikke egner sig til fast levering og disse produkter kan du vælge at købe som enkeltkøb. 

Dette opnår du med fast levering:

GRØNNE FORDELE

Med fast levering bliver du ikke kun tilfredsstillet med at modtage de produkter du har brug for løbende og ovenikøbet skabe en grønnere tilværelse. Vi vil også løbende introducerer dig for nye miljøvenlige alternativer, give dig rabatkoder til vores grønne samarbejdspartnere og sende tips / tricks med i kassen. 

Ingen binding

Når du modtager Miljøkassen med fast levering har du altid mulighed for at se og ændre dine kommende leveringer, sætte på pause og afmelde til hver en tid. Alt dette kan gøres fra vores hjemmeside. Vi vil sende en mail ud et par dage før, at du modtager din næste kasse. Så du altid har mulighed for at ændre i din kasse inden næste levering. 

Se her, hvor nemt du kan sammensætte din Miljøkasse

Bliv bæredygtig

Sammensæt din Miljøkasse i dag. Det er den lille forskel der tæller.