Miljøhverdags levering

VI LEVERER HVER MANDAG

Hos Miljøhverdag leverer vi hver mandag. Bestil inden klokken 12 mandag og få leveret / sendt din kasse afsted samme dag.

Lokal levering

Hvis du bor indenfor 60km af vores lager (8850 Bjerringbro) eller kontor (8462 Hørslev), har du mulighed for at modtage din Miljøkasse med lokal levering. Vi leverer med lokal levering, så du har din kasse hver mandag. 

Med lokal levering

  • Får du dine produkter i en Miljøhverdag trækasse (som vi tager med retur med fast levering)

  • Billigere og mere miljøvenlig fragt

  • Du modtager din Miljøkasse hver mandag.

Levering med dao / GLS

Hvis du bor længere væk, har vi dsv ikke på nuværende tidspunkt mulighed for at levere din Miljøkasse med lokal levering. Vi vil dog alligevel tilbyde at levere jeres bæredygtige produkter og derfor gør vi brug af dao og GLS. Her har man mulighed for at få leveret sin kasse direkte til døren eller til en pakkeshop (hvilket er mest miljøvenligt). Vi sender med GLS og dao hver mandag.

Med dao eller GLS: 

  • Får du dine produkter i en papkasse (genbrugt eller af genbrugspap)

  • Mulighed for at modtage din Miljøkasse direkte til døren eller pakkeshop i hele landet

  • Vi sender din kasse hver mandag (levering 1-3 dage efter)

Klimakompenseret levering

Hos Miljøhverdag beregner vi løbende vores udledning af CO2 fra levering af alle vores ordre. Ved klimakompenseret fragt fokuserer vi udelukkende på, at udligne vores CO2 udslip fra ordre leveret. Ved at beregne antal kørte km, har vi mulighed for at kompensere, hvilket betyder, at vi bidrager til de initiativer der beskytter skovområder svarende til vores udslip. Vi støtter helt konkret initiativer via: Pachama, hvor man også kan læse mere om deres projekter.

Udover vores miljøvenlige produkter og det generelle fokus, som vi har på bæredygtig og vores CO2 udligning, er det vigtigt at understrege, at klimakompenseret fragt, blot er en bid af kagen. Det er den lille forskel der tæller og når vi har mulighed for at udligne vores CO2 udtryk fra vores leveringer, så gør vi selvfølgelig det. 

Slow delivery

Hos Miljøhverdag leverer vi hver mandag. Vi gør op med hurtig levering og dag til dag levering, da vi ikke har en størrelse, hvor det giver mening - både økonomisk og miljømæssigt. Derfor samler vi vores leveringer og har dermed mulighed for at tage på færre små ture, som ikke giver mening. Vi tror på, at det både kan give mening for jer og os. Derfor tilbyder vi også fast levering, hvor vi har en fast aftale om, hvornår vi kommer og leverer jeres miljøkasser. Igen et opgør med dag til dag levering, men det giver bare mere mening.