Miljøhverdags levering

Klimakompenseret levering

Hos Miljøhverdag beregner vi løbende vores udledning af CO2 fra levering af alle vores ordre. Ved klimakompenseret fragt fokuserer vi udelukkende på, at udligne vores CO2 udslip fra ordre leveret. Ved at beregne antal kørte km, har vi mulighed for at kompensere, hvilket betyder, at vi bidrager til de initiativer der beskytter skovområder svarende til vores udslip. Vi støtter helt konkret initiativer via: Pachama, hvor man også kan læse mere om deres projekter.

Udover vores miljøvenlige produkter og det generelle fokus, som vi har på bæredygtig og vores CO2 udligning, er det vigtigt at understrege, at klimakompenseret fragt, blot er en bid af kagen. Det er den lille forskel der tæller og når vi har mulighed for at udligne vores CO2 udtryk fra vores leveringer, så gør vi selvfølgelig det. 

Slow delivery

Hos Miljøhverdag leverer vi hver mandag. Vi gør op med hurtig levering og dag til dag levering, da vi ikke har en størrelse, hvor det giver mening - både økonomisk og miljømæssigt. Derfor samler vi vores leveringer og har dermed mulighed for at tage på færre små ture, som ikke giver mening. Vi tror på, at det både kan give mening for jer og os. Derfor tilbyder vi også fast levering, hvor vi har en fast aftale om, hvornår vi kommer og leverer jeres miljøkasser. Igen et opgør med dag til dag levering, men det giver bare mere mening.