Om Miljøhverdag

Bag Miljøhverdag


Miljøhverdag blev startet af Henrik Tønning og Mathias Pinnerup tilbage i 2019. 

Vi tror nemlig på at den lille forskel tæller. Med Miljøhverdag ville vi derfor gøre det lettere for den enkelte dansker, at blive mere bæredygtig i hverdagen. Rigtig mange er dog i tvivl om, hvor man skal starte sin bæredygtige rejse. 

Skal man starte med spisevaner? Indkøbsvaner? Eller skal man ændre de transportformer man benytter sig af? Dette synes vi også er et svært spørgsmål, da alle er vigtige skridt mod en mere bæredygtig hverdag. Hos Miljøhverdag kan vi dog tilbyde en nem løsning, til at udskifte en række hverdagsprodukter. Dermed kan vi sammen hjælpe hinanden til at gøre en lille forskel. Og som I alle ved: Mange bække små gør en stor å... 

Sådan arbejder vi:


Målet med Miljøhverdag har hele tiden været at fjerne alt støj og greenwashing og kun tilbyde de bedste produkter fra de bedste leverandører. Derfor gør vi en dyd ud af at vælge hvert enkelt produkt, som vi mener skal leve om til vores kriterier, som du kan læse mere om i vores Q&A.

Samtidig arbejder vi hele tiden på, at skabe den nemmeste og bedste løsning til din hverdag. Derfor vil vi gerne give dig 100 % frihed til at vælge det, som giver mening i din hverdag. Derfor kan du helt frit sammensætte din miljøkasse med de produkter, som du tror vil passe ind hjemme hos jer. Vi tror nemlig det er vigtigere at gøre en lille forskel, fremfor slet ikke at gøre noget. Hos Miljøhverdag er det den lille forskel, som tæller.

Den lille forskel i hverdagen:

Miljøhverdag kan ikke ændre alle danske familiers vaner. Helt på samme måde, som hver enkelt dansk familie, heller ikke kan gøre alt i klimaets tegn. Hos Miljøhverdag tror vi dog på, at det er de små skridt som i sidste ende er med til at trække det store læs. Derfor hjælper vi med at ændre små hverdagsvaner, så vi alle kan få mere gavn af vores ressourcer. Vi prøver også hele tiden at blive bedre. Ligesom vi opfordrer jer til at blive bedre. Sammen ender vi nemlig med alle at blive mere bæredygtige. Når vi alle gør en lille forskel ender det nemlig i store ændringer.

Miljøhverdag handler derfor også om at inspirere. Jo flere både vi og jer kan inspirere til at gøre en lille forskel, jo større en forskel bliver det til. 

Vi inspirerer hele tiden dig med de bedste og sidste nye produkter. Og du kan inspirere andre, ved fx at give dem en gavekasse eller vise, hvor let det er at være bæredygtig.

Er du også klar til en grøn hverdag?

Sammen skaber vi en bæredygtig hverdag for hinanden. Vær en del af vores fælles rejse mod grønnere tider.