Om os

Vi gør hverdagen nem og bæredygtig

Founder image

Henrik og Mathias

Miljøhverdag blev startet af Henrik Tønning og Mathias Pinnerup da vi stadig gik i gymnasiet.

Med Miljøhverdag ville vi gøre det lettere for den enkelte dansker at blive mere bæredygtig i hverdagen. Gennem vores omgangskreds gik snakken om klimakrise, globalopvarmning og plastik i verdenshavene. Men hvor skal man tage fat, hvis man går med intentionerne om at ændre sine vaner i hverdagen? Det ville vi tilbyde til alle danskere. En nem vej til en bæredygtig hverdag.

Sådan arbejder vi:

Trods vores unge alder, har vi allerede nu gjort rigtig mange ting forkert. Det er vi enormt glade for. Vi tror nemlig på at det er disse fejl, som gør at vi kan arbejde mod den bedste oplevelse for vores kunder. Inden vi lancerede Miljøhverdag, testede vi derfor konceptet og en hel masse produkter af på en række familier i 6 måneder. Siden vi lancerede har vi arbejdet efter samme model. Vi laver fejl og lærer grundigt af dem alle. Tag derfor endelig kontakt til os for at være med til forbedre os, jer og hinanden.

Product image
Founder image

Hverdagens små tiltag


Miljøhverdag kan ikke ændre alle danske familiers vaner. Helt på samme måde som hver enkelt dansk familie heller ikke kan gøre alt i klimaets tegn. Hos Miljøhverdag tror vi dog på, at det er de små skridt som i sidste ende er med til at trække det store læs. Derfor hjælper vi med at ændre små hverdagsvaner, så vi alle kan få mere gavn af vores ressourcer. Vi prøver også hele tiden at blive bedre. Blandt andet leverer vi flest muligt kasser i vores el-varebil.
Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget.

icon image

Frihed til at vælge

Som kunde hos Miljøhverdag prøver vi at tilbyde dig så meget frihed som muligt. Du kan selv vælge hvilke produkter du ønsker, vælge hvor mange og tilmeld hvor tit dine valgte produkter skal komme.
Det kalder vi frihed!

icon image

Leveret lige til døren

Din miljøkasse fra Miljøhverdag bliver leveret lige til døren hver måned. Det skaber mere tid til familie og fordybelse. På den måde kan du bruge din tid og energi på det som virkelig betyder noget.
Vi giver dig tid til mere.

icon image

Ingen binding

Hos Miljøhverdag er der ingen binding. Hver måned sender vi en mail til dig et par dage inden din forventede levering. Her har du let mulighed for at bekræfte, tilpasse eller afmelde din miljøkasse.
Vi sender først, når du har bekræftet

Sammensæt din kasse