Vores koncept

Vælg din Miljøkasse

Du kan sammensætte din Miljøkasse fuldstændig efter dine behov, det skal nemlig være nemt at blive bæredygtig. Derfor kan du vælge mellem vores nøje udvalgte hverdagsprodukter, og tilføje dem du ønsker til din Miljøkasse. Derefter får du leveret Miljøkassen lige til din dør.


Når du har købt din Miljøkasse, kan du vælge at tilføje den til fast levering. Det betyder at du herefter modtager en Miljøkasse i faste intervaller, hvor du stadig har mulighed for selv at tilpasse din kasse løbende. På den måde kan du sikre dig at du altid har nok toiletpapir, opvasketabs og hvad du ellers bruger i hverdagen. 
Inden din næste levering sender vi dig samtidig mails, hvor du bliver mindet om at tilpasse indholdet af din Miljøkasse,
Det er både nemt og hurtigt.

Nøje udvalgte produkter til dig 

Vi udvælger alle vores produkter med to ting i tankerne:
Dig og klimaet


  • Dansk produceret og kortest muligt transport

  • Materialer, sociale forhold og fokus på værdikæder
  • Nem og relevant brugsfunkton

Med blandt andet disse tre fokuspunkter håber vi at opnå et produktsortiment, som lever op til de strengeste bæredygtighedskrav og samtidig nemt kan indgå i en travl hverdag.

For os er bæredygtighed nemlig fuld af nuancer. Det er derfor både vigtigt for os, at vores produkter er produceret bæredygtigt. Men det er også vigtigt at det er produkter som kan indgå i en normal hverdag. Det behøver nemlig hverken være tidskrævende eller besværligt at gøre en lille forskel i hverdagen.

Alt er op til dig

Vi lader det rent bogstavligt være op til dig. Det er derfor vi har givet dig fuld frihed til at vælge hvad, hvornår og hvor meget. 
Vi tror nemlig på at bæredygtighed skal flettes ind i hverdagen, ikke erstatte hverdagen. Du kan derfor tage de små skridt og være med til at gøre den lille forskel.

Derudover kan du også være med til at gøre en forskel ved dine andre køb. Benyt dig af vores samarbejdspartnere eller vær med til at inspirere andre ved at give en gavekasse, hvor du dermed kan få andre til at gøre en forskel.
Bæredygtighed starter ved os selv, men det er bestemt ikke her det slutter.

Hos Miljøhverdag har vi ét eneste mål: 

At gøre det lettere at få en bæredygtig hverdag.
Vi tror på at den lille forskel tæller, da vi sammen kan inspirere til at gøre en forskel i hverdagen. Miljøhverdag kan forhåbentligt være et skridt i den rigtige retning for dig
-Det vil vi i hvert fald gøre alt for

Eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, grønne fordele og nyheder

Se her, hvordan du nemt sammensætter din Miljøkasse

Er du også klar til en grøn hverdag?

Sammen skaber vi en bæredygtig hverdag for hinanden. Vær en del af vores fælles rejse mod grønnere tider.