Affaldsposer 20 liter

DKK20,95

Maistic 2.GEN affaldsposer sælges i æsker, så du nemt kan finde den rette pose i køkkenskuffen. Poserne er lavet af et patenteret bioplastmateriale, med en star-sealings bund, som mindsker risikoen for uheld. Æskerne er udstyret med Bedst Før-dato, så du kan holde øje med holdbarheden. For husk: Komposterbare poser er skabt til nedbrydning under naturlige forhold – det er ikke plastic, der holder for evigt. Maistic-poser har en holdbarhed på et år og vi anbefaler brug inden datoen på æsken.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1009 Kategorier: ,

Beskrivelse

Komposterbare Affaldsposer 30 liters

  • 10 poser pr. rulle.
  • Størrelse 65x50cm med ekstra bredde i siderne. 
  • Tykkelse 17 my. 
  • Farven er mørkegrøn og print på posen indikerer størrelse. 

Som alle Maistics poser er affaldsposerne certificeret komposterbare og bærer certificeringen OK Compost Home. Det betyder, at du kan samle dit bioaffald i en pose, der præcis som madaffaldet kan nedbryde og indgå i naturens kredsløb. 

Med Maistic affaldsposer 

  • er du ikke med til at øge produktionen og udbredelsen af traditionelt plastic, der ikke kan nedbryde
  • benytter du et biobaseret produkt. 
  • kan du uden at bekymre dig bruge en affaldspose til at samle æbler i eller til at pakke klassens time-kagen ind. Alle Maistic-poser er godkendt til fødevarekontakt og indeholder hverken phtalater, bisphenoler eller andre problematiske plastic-indholdsstoffer. 
  • kan du med en velplejet kompostbeholder nedbryde posen sammen med dit køkkenaffald og andet organisk affald og skabe kompost, som du kan bruge i haven. Men smid ikke Maistic-poser i grenbunken i baghaven – den risikerer at flyve væk og intet affald, heller ikke komposterbart – skal ende i naturen. 

Materialet og posen

Maistic 2.GEN er et patenteret bioplastmateriale. Som noget nyt er maistic affaldsposen afrundet i bunden, fremfor flad sealing har de nu star-sealing, hvilket gør posens bund stærkere og mindsker risikoen for uheld, hvis der er for meget i posen eller der er gået for lang tid til tømning og bioaffaldet derfor er gået i gang med at reagere med posen – hvilket jo dybest set er meningen med en komposterbar pose. 

Det gode råd er at gå ud med bioaffald cirka hver anden dag grundet ovenstående, men også pga. bakterier og lugtgener. 

 

Maistic 2.GEN affaldsposer sælges i æsker, så du nemt kan finde den rette pose i køkkenskuffen. På selve poser er endvidere printet fx 20L eller 30L, hvis rullen ligger uden emballage. 

Æskerne er udstyret med Bedst Før-dato, så både du og din butik kan holde øje med holdbarheden. For husk: Komposterbare poser er skabt til nedbrydning under naturlige forhold – det er ikke plastic, der holder for evigt. Maistic-poser har en holdbarhed på et år og vi anbefaler brug inden datoen på æsken. Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter