Børnetandbørste

DKK39,95

Børnetandbørsten fra bio børsten en er en bæredygtig tandbørste, der både er god for miljøet og dine tænder. Den ideelle tandbørste for børn, som bliver opdraget i et bæredygtigt hjem.
Skaftet er lavet af bambus mens børstehårene er lavet af nylon blandet med bambuskulfiber.

  • Naturlige materialer og fri for skadelige kemikalier
  • Vegansk og ikke testet på dyr
  • Professionelt udviklet af en tandlæge

2 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Skaftet
Skaftet er lavet af bambus. Bambus er et meget bæredygtigt materiale, da det vokser utroligt hurtigt, helt uden brug af kunstig vanding, gødning eller pesticider. Bambusplantager kan høstes hver 3. år, og er dermed er det en utrolig fornybar ressource, der opfanger store mængder CO2 fra atmosfæren. Samtidig skader dyrkningen ikke det omkringliggende miljø med pesticider og overgødning.

Børstehårene
Børstehårene er lavet af nylon blandet med bambuskulfiber, hvilket øger bionedbrydeligheden af børstehårene markant. Børstehårene er ekstra bløde, hvilket er det eneste tandlæger anbefaler, hvilket forhindrer slibeskader dine tænder og dit tandkød tandkød.

bio børsten er helt fri for skadelige og unaturlige kemikalier. Skaftet er ikke overfladebehandlet, men er blot slebet meget fint for at opnå en glat overflade der er rar at have i munden, og der er ikke brugt maling eller blæk på skaftet. Der er heller ikke brugt lim til at sætte børstehårene fast – de sidder fast med en kile, så børstehårene sidder i spænd i en U-form i de fræsede huller i børstens hoved.Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter